Roleplay Добре дошли в Роуплей форумчето ни! |
|
| Вашите герои | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Тамара Кларк Сладко зло
Брой мнения : 81 Age : 30 Registration date : 23.01.2007
| Заглавие: Вашите герои Сря Яну 24, 2007 12:10 pm | |
| Полетата отбелязани с * трябва да съдържат повече от два реда! Име и фамилия: Възраст: Местожителство: Семейство: Описание*: Характер*: История*: Хоби: | |
| | | icecream
Брой мнения : 19 Registration date : 25.01.2007
| Заглавие: Re: Вашите герои Чет Яну 25, 2007 10:21 am | |
| Име и фамилия: Кейтлин Мосс Възраст: 16г. Местожителство: Чикаго, САЩ Семейство: майка - Лейла; баща - Конър Описание*: средна на ръст, с руса, дългa, права коса, сини очи Характер*: Мила и нежна. Перфектна е, когато става съпрос за учене, но е пълен фарс с момчетата. Забавна е, обича да говори. Честна е, но стига да реши, измисля много добер скроени и опашати лъжи. История*: "На 16 съм, живея в Чикаго и имам сестра. Майка ми е редактор на списание , а баща ми - бизнесмен. Винаги съм искала да пътувам из времето. Да видя каква ще стана след време, да се върна назад, за да поправя грешки... Това е мечтата ми! Нямам си приятел. Мисля, че защото съм малко срамежлива и, когато харесвам момче се изчервявам и не казвам нищо пред него. " Хоби: обича да обикаля магазините и да се конти, да говори с приятелки...
Ако някой иска да ми бъде сестра, най-добра приятелка и т.н. в играта, да ми пише ЛС! | |
| | | Изабела Паричи
Брой мнения : 17 Registration date : 26.01.2007
| Заглавие: Re: Вашите герои Пон Яну 29, 2007 10:59 am | |
| Име и фамилия:Изабела Паричи Възраст:15 години Местожителство:Рим Семейство:Лизи и Паоло Паричи Описание*:ще пусна снимки Характер*:тя е грижовна,мила,,добра,състрадетелна,нежна,смела,вярна,честна,забавна,умна,сърдечна,готина,разбираща и сладка. История*:През целия си живот е живяла в Рим,но е започнала да пътешества заедно с родителите си и е преживяла много приключения,които помни. Хоби:да чете,да пее и танцува,да спортува,да се вижда с приятелите си ,да игаре и др. | |
| | | Мелани Сойер ~Free_Spirit~
Брой мнения : 34 Age : 31 Registration date : 10.02.2007
| Заглавие: Re: Вашите герои Съб Фев 10, 2007 11:16 am | |
| Име и фамилия: Мелиса Сойер Възраст: 15 Местожителство: Маями Семейство: Лиса и Мерик Сойер Описание*: има снимки, ако трябва ще пусна и в този раздел, но ще са същите Характер*:Добра, мила, весела, обича купоните, обожава музиката, добра приятелка, пее добре, макар че не го прави често История*:Мелиса е родена и израстнала в Маями.Майка й работи в ресторант, а баща й е полицай от криминалния отдел.Родителите се разделят когато детето е на 6 и Мел остава да живее при баща си. Хоби:Обича да пее, танцува и помага на баща си в разследванията | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Вашите герои | |
| |
| | | | Вашите герои | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |